item2
Schermafbeelding20120712om100325

Gedragsadvies & coachen bij ongewenst gedrag van uw hond(en).
 

Puppy socialisatie bijeenkomsten op hondenschool en dierenartspraktijk.
 

Informatie, advies en coaching voordat u uw nieuwe puppy aanschaft.
 

'Baby op Komst'. HET verhaal voor aanstaande ouders die ook (van) honden houden.

Mevr. L. Boelens uit Hilversum: 
"Wat ben ik blij dat mevr. Van der Hoeven mijn Foxhound Wilbur heeft geobserveerd en tot de conclusie kwam dat het gewoon aan zijn socialisatieperiode heeft gelegen. Ik dacht dat-ie gek geworden was door tegen elke hond te blaffen. Samen zijn we er na therapie goed uitgekomen en mijn Willie is nu een voorbeeldhond. Alleen aan katten blijft hij een hekel houden...maar ja, dat heb ik ook."

Dhr. J. van Gestel, Eerbeek: 
"Dankzij Simone hebben wij onze Tibetaanse terriër kunnen houden. We waren bang dat met de komst van een kleine het fout zou gaan door het ietwat onvoorspelbare gedrag van Shilat. Na één nauwgezette analyse vertelde Simone ons dat wij veel consequenter en dominanter moesten optreden, zodat Shilat als laagste in rang kwam te staan. Ze is nu veel aanhankelijker en haar gedrag is veel transparanter geworden. We begrijpen haar ook veel beter en problemen zijn er sindsdien niet meer geweet. Onze kleine Robert is inmiddels 4 jaar en heeft een geweldig maatje aan Shilat."

Elisa Koopstra, Almere: 
"Een vriendin tipte mij, nadat mijn arm uit de kom was geschoten na de zoveelste ruk aan de riem door mijn 2-jarige labrador Oscar. Ik was er niet op bedacht en kwam zelfs ten val. Dat wilde ik niet weer meemaken, ik was zo geschrokken en boos! Ik heb mijn hond zelfs een week lang niet meer aangekeken haha! Met de hulp van Simone's therapie is het rukken door Oscar zo goed als voorbij. Ik merk aan mijzelf dat ook ik moet opletten om hem tijdig te corrigeren, want hij is zo speels en kan weer de fout in gaan. Maar tot nu gaat het uitstekend, ook fietsen met Oscar is nu geen kamikazerit meer, haha!" 
 

item1b1b item1b1a item1b1 item1a2 item1a1 item1b item1a item1